Deskundige Antwoorden Direct Beschikbaar

Een vraag? Wij hebben het antwoord.

Hier zijn enkele veelgestelde vragen van onze klanten. Als je het antwoord dat je zoekt niet kunt vinden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Welke betaalmethoden accepteren jullie?

Wij accepteren diverse betaalmethoden, waaronder krediet-/debetkaarten, PayPal en Apple Pay. Je kunt je voorkeursbetaaloptie selecteren tijdens het afrekenproces.

Hoe lang duurt de verzending?

De verzendtijden kunnen variëren afhankelijk van het product en je locatie. Over het algemeen duurt onze standaardverzending 3-7 werkdagen. Je kunt kiezen voor versnelde verzending voor snellere levering.

Wat is jullie retourbeleid?

Wij willen dat je volledig tevreden bent met je aankoop. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent, kun je het artikel binnen 30 dagen na levering retourneren voor een volledige terugbetaling. Let op dat bepaalde producten specifieke retourbeleid kunnen hebben.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Absoluut! Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een trackingnummer via e-mail. Je kunt dit nummer gebruiken om de voortgang van je bestelling op onze website te volgen.

Ontdek de Beste Aanbiedingen Online

Welkom bij Premium Cookware. Shop onze Belgische kookpotten en bakpannen van topkwaliteit. Geniet van een moeiteloze winkelervaring.

Premium Cookware voldoet aan al mijn kookbehoeften!

David Miller

Kookliefhebber